+420 608 76 79 75

 

Medová masáž

Medová masáž – sladkost, která pomáhá!

Detoxikační masáž medem je jednoduchou masáží, která využívá blahodárných účinků včelího medu na lidský organismus a kompresních masérských hmatů. Medovou masáží dochází k odstraňování nahromaděných toxinů z organismu.

Toxiny se hromadí v lidském těle dlouhodobě.  Způsobují oslabování organismu a to je jednou z příčin snížené imunity, což pak v důsledku může vyvolat vznik různých nemocí.

V průběhu detoxikační medové masáže se na kůži postupně usazují z těla vyloučené toxiny. Množství vyloučených usazenin a intenzita podráždění pokožky pak pomáhá určit oblasti v těle s možnými zdravotními problémy.

Medová masáž má oživující účinek na celý organismus, dodává tělu energii.

Medová masáž se osvědčila v především v léčbě civilizačních chorob, z nichž můžeme jmenovat revmatická onemocnění svalů a kloubů, žaludeční a střevní poruchy, chronicky únavový syndrom, bolest hlavy a migrénové stavy, deprese, jaterní choroby, slabost ledvin, kožní problémy, neplodnost či menstruační potíže.

Medová masáž se provádí na zádech pacienta, jelikož toto místo patří k částem lidského těla, ve kterém je ukryto největší procento reflexních zón, díky kterým se z těla odvede nejvíce škodlivin. Medovou masáž je možno dále vykonávat na stehnech, hýždích, kloubech, kolenech či obličeji. Při reflexních masážních hmatech se začne aktivovat funkce, která přispívá k vylučování škodlivin z organismu prostřednictvím ledvin, střev a pokožkou vycházejí ven z těla.

Comments are closed.